Редактор: кадър bTVЦИК прие решение, което няма нищо общо със закона и

...
Редактор: кадър bTVЦИК прие решение, което няма нищо общо със закона и
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Да се стегнем и да довъшим броенето, чувалите са отворени и сега вота се манипулира

Редактор: 

кадър bTV

ЦИК одобри решение, което няма нищо общо със закона и ограничи прозрачността на броенето на гласовете. В момента се прави операция на вота. Това сподели в студиото на bTV водачът на „ Движение 21 “ и претендент за народен представител на коалиция „ Изправи се! Мутри вън! “ Татяна Дончева.

„ Да се стегнем и да довършим броенето “, прикани Дончева останалите партии. Тя описа, че след огромни старания двама представители на обединението са участвали на броенето на гласовете и са посочили в обществените мрежи отворени чували, което е знак за операция. Дончева сподели също, че българите са гледали по какъв начин в Съединени американски щати се броят гласовете от изборите, само че няма никаква бистрота за това, което се случва у нас.

Лидерът на „ Движение 21 “ сподели също, че удовлетворена от резултата на „ Изправи се! Мутри вън! “. Има безапелационен знак, че се желае смяна, разяснява тя.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР